Történet:

Cégbemutató - Weldsoft Kft.

Mintegy 18 évvel ezelőtt, az azonos című központtal üzemelő - gázhegesztés, lángvágás és rokoneljárások eszközeinek az időszakos biztonsági felülvizsgálatát végző cég (www.hmszk.eoldal.hu), telephelyi - kisebb helyszíni -javításait támogató gáz- és ívhegesztő alkatrészek folyamatos megfelelő biztosítása tette szükségessé egy hegesztéstechnikával foglalkozó kereskedés létrehozását, ez lett az "Autogéntechnika Mintabolt".

Az eltelt évek során folyamatosan igyekeztünk alkalmazkodni az egyre növekvő megrendelői igényekhez, biztosítva azok mind teljesebb körű kielégítését.

Mára elmondhatjuk magunkról, hogy a gáz- és ívhegesztéshez illetve a rokon eljárásaikhoz (darabolás, lágy- és keményforrasztás, hevítés stb.) megrendelőink igényét teljes körűen ki tudjuk elégíteni. Ezekhez a munkákhoz a legegyszerűbb, olcsó (barkács) és a legbonyolultabb, legmagasabb minőségi igényt is kielégítő (ipari) gépeket, eszközöket és tartozékokat tudjuk biztosítani.

Szaktanácsadással segítjük az Önök által meghatározott munkafolyamatokhoz a legmegfelelőbb gép, eszköz kiválasztását.

A kiválasztott gépet valamennyi szükséges - és Önök által megrendelt - tartozékával együtt tudjuk szállítani, vállalva a díjtalan helyszíni beüzemelést és a folyamatos alkatrész és segédanyag ellátást is.

A magas minőségi színvonal folyamatos biztosítása érdekében kizárólag ISO minősítésű gyártók és importőrök - CE jelzéssel is rendelkező - termékeit értékesítjük.

Fontosnak tartjuk a dolgozó emberek életének és testi épségének a védelmét is, ezért korszerű védőruhákat, egyéni védőeszközöket is tudunk biztosítani a különböző munkafolyamatokhoz.

Kereskedelmi célkitűzéseink legfőbb eleme, megrendelőink teljes megelégedésre történő folyamatos kiszolgálása.